De diensten van “ACA” Mobile Wash Service

“ACA” Mobile Wash Service in Den Haag heeft zich gespecialiseerd in het reinigen van het interieur en exterieur van alle voertuigen vanaf twee wielen. Wij maken onder andere auto’s, bestelauto’s, vrachtwagens, campers, heftrucks en motoren schoon. Hiernaast bestaat onze service ook uit het reinigen van laadruimtes en transportmiddelen.

Reinigen van het exterieur

Het reinigen van het exterieur van uw voertuig doen wij bij u op locatie. Hiervoor hanteren wij twee verschillende methoden. Wassen met of zonder water. Ook het polijsten, poetsen en in de was zetten van een voertuig behoort tot de mogelijkheden.

Wassen met water en zeep

 • 1. Plaatsing op de waterdichte mat

  Voor het wassen met water gebruiken wij een waterdichte mat met opblaasbare randen. Hierop wordt het voertuig geplaatst en met hoge druk wordt water en afbreekbaar, milieuvriendelijk schuim op het voertuig gespoten.

 • 2. Borstelen van het voertuig

  Vervolgens wordt met een soort grote bezem het voertuig geborsteld en het schuim wordt met water verwijderd en opgevangen op de mat.

 • 3. Afvoeren van het vervuilde water

  Het vervuilde water wordt afgevoerd naar een olie/vet en slib afscheider. Het gereinigde water mag tenslotte gewoon in het riool worden geloosd en het vuil wordt afgevoerd naar een afvalverwerker.

Wassen zonder water

 • 1. Gebruik van vuil afstotende producten

  Ook het wassen zonder water behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij biologisch afbreekbare producten die het vuil afstoten.

 • 2. Verwijderen van de vervuiling

  De vervuiling op het voertuig hecht zich aan de vloeistof en wordt vervolgens met een microvezeldoek weggenomen.

Reinigen van het interieur van een voertuig

Bij het reinigen van een interieur van een voertuig gaan wij zeer grondig te werk. Alles wordt onder handen genomen. Zo worden onder andere de bekleding, het dashboard en de binnenkant van de ruiten gereinigd. Het resultaat is een stralend en fris interieur.
Reinigen van het interieur
Reinigen van het interieur
Reinigen van het interieur

Maak vandaag nog een afspraak!

UW VOERTUIG GEREINIGD

Is uw voertuig dus toe aan een grondige reiniging van het exterieur en/of interieur? Dan zijn wij u graag van dienst. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Concurrerende tarieven, flexibiliteit en milieuvriendelijke producten

Bij alle werkzaamheden verwerken wij uitsluitend milieuvriendelijke producten die volledig voldoen aan de wettelijke eisen. Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij onze diensten aanbieden tegen concurrerende tarieven.

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service voeren wij hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat bent. Ook kunt u rekenen op onze flexibiliteit. Heeft u uw voertuig overdag nodig dan kunt u ook in de avonduren en in de weekenden bij ons terecht.

Het mobiele aspect van onze dienstverlening is een vrij nieuw verschijnsel. Het biedt u gemak omdat wij naar u toe komen op het tijdstip dat het u uitkomt. Door onze ruime ervaring en vakkundigheid bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat.

ACA Mobile Wash Service